söndag 3 juli 2011

Närgånget

Dagens väder var en helt annan historia än gårdagens väder, i går var det varmt, varmt, svettigt men blåste lite från norr o det var skönt. I dag var det mulet, ännu starkare vind, o kallt, bara 20 grader, och vid denna tidpunkt när jag skriver detta är det 17 grader o det blåser ordentligt kallt. Såg flera seglare komma iland iförda, underställ och shorts, liten udda företeelse. Men jag trivs när det är svalare o man kan röra sig utan att drypa bort av svett.

Har varit lite närgången i dag, kameran har fått jobba. Förra årets persilja går i blom i år, och jag vet att just dessa blommor brukar dra till sig en hel del flygfän. Så tur att det är digitala kort, som man kan "slösa" med, o bara trycka av, när man tror att det blir en bra bild. Bra o bra det är olika omdömen, men nya objektivet har jag lekt lite med o det är väl så att man behöver öva o öva sig för att just den rätta bilden ska bli så där extra bra.

Dessa bilder är inte spec bra, men de får duga för nu. Så håll till godo.


Går att klicka upp bilderna för att få dem större.

Ha det!

Inger


1 kommentar:

LjusneLotta sa...

Oj va häftiga bilder, man blir nästan rädd för ståndarna, hihi. Otroligt vad tekniken går framåt, klicka på du det blir ju jättefina foton. Det har varit "höststorm" i hälsingland idag. Men bra jobbarväder att fixa ute i trädgården. Lagom svensk sommar när ska vi få det då? Jag kan bara hålla med dig om seglarna, dom är konstiga på många sätt.
Kram LjusneLotta som saknar dig